Advies

Of het nu gaat om de reguliere bewegwijzering (ook wel de ANWB- of NBd-bewegwijzering genoemd), de bewegwijzering op een bedrijventerrein, de bewegwijzering van toeristisch-recreatieve objecten of om een voetgangersbewegwijzering, De 4 Eijken Advies is uw gesprekspartner. Betreft het de geleiding van een verkeersstroom of het opzetten van een evenementenplan, wij zijn hiervoor een geschikte partner.

Voor al deze bewegwijzeringsprojecten kunnen wij het gehele traject verzorgen. Daarbij maken wij gebruik van ons 5-stappenplan:

  1. Afbakenen opdracht
  2. Inventarisatie
  3. Maken plan
  4. Uitwerken plan
  5. Opstellen bestek

Maar wij kunnen u ook behulpzaam zijn bij het opstellen van uw bewegwijzeringsbeleid. Ons doel is u maximaal te ontzorgen, zodat u tijd heeft voor andere zaken.

Niet alleen buiten kunnen wij u behulpzaam zijn met ons advies, ook bij het opstellen van een binnenbewegwijzering zijn wij uw geschikte partner. Ook hier maken wij gebruik van ons 5-stappenplan. Een belangrijk onderdeel bij de inventarisatie zijn de verkeersstromen: "Hoe moeten we de bezoekers geleiden van de ingang naar de afdeling?"

Ons 5-stappenplan is ook geschikt voor het opstellen van een bewegwijzeringsplan in een parkeergarage. Hierbij speelt de scheiding van het auto- en voetgangersverkeer een belangrijke rol: "Waar is een vrije plaats, hoe kom ik bij de uitgang, waar staat mijn auto?"

Wij maken dat op een eenvoudige wijze duidelijk voor de bezoeker!