CarFinder App

Voor het terug vinden van je auto op parkeerterreinen zijn er vele toepassingen beschikbaar. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de GPS-satellieten. Maar in een parkeergarage werkt dat niet door het beton en staal waarmee parkeergarages zijn gebouwd.

Maar juist in parkeergarages zie je vaak mensen zoeken naar hun auto omdat ze op een andere manier de garage inkomen dan er uit gegaan zijn, of dat ze niet meer weten op welke etage ze geparkeerd staan.

Om al deze zoekende mensen te helpen is er een unieke applicatie ontwikkeld om hun auto terug te vinden in parkeergarages: CAR-Finder

Je hoeft er geen app voor te downloaden, je moet alleen QR-codes kunnen scannen.Het is uiterst eenvoudig in zijn gebruik: Bij aankomst scan je de QR-code, die bij jouw auto in de buurt hangt, bij terugkomst in de parkeergarage scan je de QR-code, die in de ruimte bij de betaalautomaat hangt. Vervolgens krijg je de route naar jouw auto op je smartphone getoond!

Het leveren van CAR-Finder verhoogt de service en klantvriendelijkheid. Levert het geld op? Uiteindelijk wel, want de bezoeker gaat ontspannener shoppen en komt ook vaker terug.