ParkFinder Parkeergarage App

Maak parkeergarages gemakkelijker vindbaar.



Zou het niet interessant zijn om via een app thuis of onderweg te checken waar vrije parkeerplaatsen zijn, zodat je niet voor niets naar een volle parkeergarage rijdt? En dat je dan de route naar deze garage op je smartphone krijgt? En dat je eventueel onderweg je keuze kunt aanpassen omdat de parkeergarage, die je in eerste instantie gekozen hebt, plotseling toch vol blijkt te zijn? Lijkt mij zeer handig zo’n app!

Voordelen hiervan zijn, dat men directer naar de gewenste parkeergarage rijdt en niet ter plaatse nog moet bepalen naar welke parkeergarage men gaat en er dus nog minder zoekverkeer is en dus ook minder CO2-uitstoot en dus ook minder overlast voor de bewoners! Bovendien geeft dit een betere doorstroming in de stad, wat minder irritatie oplevert bij de automobilist.

Hoe werkt het?
Je geeft aan waar je moet zijn in de stad. De app zoekt de dichtstbijzijnde parkeergarage met vrije plaatsen. Na akkoord-bevestiging toont de app de route naar de parkeergarage. Blijkt onderweg dat de gekozen parkeergarage inmiddels VOL is dan zoekt de app de volgende vrije parkeergarage en past de route aan na akkoord-bevestiging.

Met deze app kun je ook de parkeergarage vastleggen, zodat je de route terug naar de parkeergarage op eenvoudige wijze op je smartphone te zien krijgt!

Verder biedt het de stad ook de mogelijkheid om de bezoeker te sturen: Je kunt bepaalde garages 'afsluiten' zodat men naar een andere parkeergarage gaat waar je de bezoeker op dat moment liever hebt!