Parkfinder Recreatie App

Digitale bewegwijzering op RECREATIEPARKEN: Van je huisje naar het restaurant of naar de speeltuin. Of het opvragen van informatie: Wat zijn de openingstijden van het restaurant? Alles kun je op je smartphone zien!

Welke toegevoegde waarde creëren we hiermee voor de gasten?
Het is vooral service/gemak, dat de parken c.q. campings voor hun gasten creëren:
- Bij aankomst worden ze naar hun huisje of naar hun plaats geleid. Geen papieren plattegrond meer nodig, de receptie hoeft niet meer uit te leggen hoe te rijden, de gast krijgt het op zijn smartphone gepresenteerd. In het geval van campings hoeft men niet meer met de gast mee te lopen om de plaats aan te wijzen, dat doet de app.
- Als de gast ergens heen wil dan hoeft hij niet eerst naar de plattegrond te zoeken (“waar ligt die plattegrond nou ook al weer?”) en hij hoeft niet uit te zoeken hoe hij daar komt.
- De gast kan extra informatie geboden worden over openingstijden, moet er gereserveerd worden e.d.
- De afstand naar het te bezoeken POI kan aangegeven worden, dan kan hij beslissen om te voet of met de fiets te gaan.Wat service oplevert is niet direct in geld uit drukken. De eigenaar van een grote camping heeft eens gezegd: “Met hoe meer sterren mijn camping wordt beoordeeld, des te meer gasten krijg ik”.
De wayfinding-app geeft extra service aan de gasten en daarmee wordt het park of de camping beter beoordeeld. En wat levert dat op? Meer gasten!!!